Log in Register FAQ Memberlist Search Welcome to RCF Forum Index
alt : test.swf
Welcome to RCF
4fx3.gif 
Contact the Webmasters of RCFContact   Invite a friend to Join usRecommend   Chat in IRCChat   EZ Template Change OptionEZStyle   Listen to Internet Radio while you browse...iRadio   See your private message.Login for PMs   Important LinksLinks
Member Website LinksWeb Links   Play/View our GamesGames   Register.Register
calendar_open_closeCalendar 
Forum is screwed up
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Goto page: 1, 2  Next
Welcome to RCF Forum Index -> Area 51 - phpBB & Easymod Tech Support Add To Bookmarks
Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 2:47 PM Reply with quote
Citation
fishead
Citation
Posts 4806
Word Cnt. 427,424
BDay Oct 23
Sign Scorpio
Sex Sex:Male
Joined: Feb 09, 2005
Local time: 4:04 AM
Location: Sterling IL
usaCa.gif
I edited my forum tpl footer and header and all the sudden my whole forum is a scrambled mess. I just added a link to the footer file, no problem, added a link next to my banner (people can't seem to find register link) and everything was fine, but then I added a login link and it scrambled everything. What a mess. I think I no longer have a forum.
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by fishead Send private message   Visit poster's website Phoogle Map Visit poster's Blog
Re: Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 2:52 PM Reply with quote
Citation
fishead
Citation
Posts 4806
Word Cnt. 427,424
BDay Oct 23
Sign Scorpio
Sex Sex:Male
Joined: Feb 09, 2005
Local time: 4:04 AM
Location: Sterling IL
usaCa.gif
I guess my forum was pretty useless anyway, people have been telling me they can't seem to be able to join. They say there was no register link anywhere. So I guess it was already lost anyway.
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by fishead Send private message   Visit poster's website Phoogle Map Visit poster's Blog
Re: Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 2:56 PM Reply with quote
Site Admin
rb2d2
Site Admin
Posts 47782
Word Cnt. 2,732,451
BDay Apr 22
Sign Taurus
Sex Sex:Female
Joined: Sep 25, 2004
Local time: 2:04 PM
Location: Texas
texasC.gif
Well it's still there, I just accessed it.  It seems a bit messed up.  I bet that can be fixed with some code correction.  Wait a bit and let Blake take a look, OK?


sunny
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by rb2d2 Send private message   Visit poster's website Phoogle Map
Re: Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 2:57 PM Reply with quote
Site Admin
rb2d2
Site Admin
Posts 47782
Word Cnt. 2,732,451
BDay Apr 22
Sign Taurus
Sex Sex:Female
Joined: Sep 25, 2004
Local time: 2:04 PM
Location: Texas
texasC.gif
I noticed the other day a spammer registered and posted so the link couldn't be too hard to find.


dontknow
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by rb2d2 Send private message   Visit poster's website Phoogle Map
Re: Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 2:58 PM Reply with quote
Citation
fishead
Citation
Posts 4806
Word Cnt. 427,424
BDay Oct 23
Sign Scorpio
Sex Sex:Male
Joined: Feb 09, 2005
Local time: 4:04 AM
Location: Sterling IL
usaCa.gif
OK its the Iris template that is lost. I can still use subsilver. I guess its back to square one, no anti spam or any more mods.
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by fishead Send private message   Visit poster's website Phoogle Map Visit poster's Blog
Re: Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 3:39 PM Reply with quote
Citation
fishead
Citation
Posts 4806
Word Cnt. 427,424
BDay Oct 23
Sign Scorpio
Sex Sex:Male
Joined: Feb 09, 2005
Local time: 4:04 AM
Location: Sterling IL
usaCa.gif
Yes I saw that spammer found the register link. That template shouldn't fall apart so easy. I added a link, then removed it so there is nothing to fix in the code. I bet is has to be reinstalled along with all the pain in the butt special mods for that template., so its pretty much lost for good. How fragile, that really sucks. Blakes already mad at me and now when he sees all his work is lost he will be really mad, so I doubt I get any help. I guess I can live with the old template.
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by fishead Send private message   Visit poster's website Phoogle Map Visit poster's Blog
Re: Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 6:56 PM Reply with quote
Site Admin
Nightrider
Site Admin
Posts 30756
Word Cnt. 2,628,677
BDay Jul 28
Sign Leo
Sex Sex:Male
Joined: Sep 25, 2004
Local time: 4:04 PM
Location: St Pete, FL
peace.gif
fishead wrote:
Blakes already mad at me and now when he sees all his work is lost he will be really mad, so I doubt I get any help. I guess I can live with the old template.

I really wasn't aware that I was mad at you Dave.  I don't have a clue what made you think that I was...

Your Iris template is working correctly again.  You did not lose anything.  The MODs are still installed.  There was a flaw in your code that made the Iris template display improperly though.  Once that was corrected, then all was back to normal...

You have both a login and register option in your menu, so I'm not sure why people can't see it.  It is only available when you are logged out though.  It wouldn't make sense to provide a Login and Register option after you are logged in:



dontknow
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by Nightrider Send private message   AIM Address Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 7:24 PM Reply with quote
Citation
fishead
Citation
Posts 4806
Word Cnt. 427,424
BDay Oct 23
Sign Scorpio
Sex Sex:Male
Joined: Feb 09, 2005
Local time: 4:04 AM
Location: Sterling IL
usaCa.gif
Thanks nr. I see it is working again on my laptop. I don't know why people can't find it but two people this week told me that, and one last week, they asked how to join and couldn't find link to register. Maybe its the white text on blue, I don't know. I wish I could make it stand out more. At least there is a link on the bottom now. Is that where the error was? I undid all my changes on the header so I don't know what could have been wrong with that.
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by fishead Send private message   Visit poster's website Phoogle Map Visit poster's Blog
Re: Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 8:12 PM Reply with quote
Site Admin
Nightrider
Site Admin
Posts 30756
Word Cnt. 2,628,677
BDay Jul 28
Sign Leo
Sex Sex:Male
Joined: Sep 25, 2004
Local time: 4:04 PM
Location: St Pete, FL
peace.gif
The problem was in your overall_header.tpl file.  It looks like you tried to add a Blog link to the menu but you placed the HTML code in the script code, which would be wrong.  I created a couple of Blog button images and added a link to your blog in the menu.  The text doesn't match the text of the other buttons, but it is as close as I could get it without a lot more effort and trial and error.  I have no idea what font, size, etc the template developer used for the menu buttons, so it is difficult to match what he used...

munky2
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by Nightrider Send private message   AIM Address Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Forum is screwed up
PostPosted: 06/27/2009 8:32 PM Reply with quote
Citation
fishead
Citation
Posts 4806
Word Cnt. 427,424
BDay Oct 23
Sign Scorpio
Sex Sex:Male
Joined: Feb 09, 2005
Local time: 4:04 AM
Location: Sterling IL
usaCa.gif
I saw the blog link in the safire template but I didn't add it. I didn't add a blog link to the iris either. I didn't even see one there. I did add a register link in the footer first, which is still there, then added one next to my banner w 3 spaces, but it made banner off center so I added one after the banner with 3 spaces, then decided that didn't look right so I changed the one to link to login instead and thats when it fell apart. Anyway its working now. I better be careful adding links.
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by fishead Send private message   Visit poster's website Phoogle Map Visit poster's Blog
 Post new topic  Reply to topic
Information
Welcome to RCF Forum Index -> Area 51 - phpBB & Easymod Tech Support

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
All times are GMT - 5 Hours
Goto page: 1, 2  Next
Page 1 of 2


Add To Bookmarks

 
  
  

Get IX Get IX
  Prices Based on 24 Month Billing Cycle  

  Google

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
  ImageShack  
  Putfile  
  TinyURL  
  CommonDreams  
  Log in  

Page generation time: 0.7933s (PHP: 32% - SQL: 68%) - SQL queries: 63 - GZIP enabled - Debug on