Log in Register FAQ Memberlist Search Welcome to RCF - New Forum Index
alt : test.swf
Welcome to RCF - New
4fx3.gif 
Contact the Webmasters of RCFContact   Invite a friend to Join usRecommend   Chat in IRCChat   EZ Template Change OptionEZStyle   Listen to Internet Radio while you browse...iRadio   See your private message.Login for PMs   Important LinksLinks
Member Website LinksWeb Links   Play/View our GamesGames   Register.Register
calendar_open_closeCalendar 
Nightrider can you....
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Goto page: 1, 2, 3  Next
Welcome to RCF - New Forum Index -> Area 51 - phpBB & Easymod Tech Support Add To Bookmarks
Nightrider can you....
PostPosted: 12/13/2008 4:12 PM Reply with quote
Citation
KeeKee
Citation
Posts 937
Word Cnt. 48,096
BDay Mar 4
Sign Pisces
Sex Sex:Female
Joined: Mar 20, 2006
Local time: 5:27 PM
usaCa.gif
pull up any board on my site?  they totally quit yesterday for me get the cannot connect to database error.
here is the kitchen   http://care-away.com/forums/kitchen/index.php
Back to Top
View user's profile Find all posts by KeeKee Send private message   Visit poster's website Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Nightrider can you....
PostPosted: 12/13/2008 4:18 PM Reply with quote
Citation
KeeKee
Citation
Posts 937
Word Cnt. 48,096
BDay Mar 4
Sign Pisces
Sex Sex:Female
Joined: Mar 20, 2006
Local time: 5:27 PM
usaCa.gif
Oh ..... Have not done anything in a long time to files.
Back to Top
View user's profile Find all posts by KeeKee Send private message   Visit poster's website Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Nightrider can you....
PostPosted: 12/13/2008 6:57 PM Reply with quote
Site Admin
Nightrider
Site Admin
Posts 30756
Word Cnt. 2,628,677
BDay Jul 28
Sign Leo
Sex Sex:Male
Joined: Sep 25, 2004
Local time: 6:27 PM
Location: St Pete, FL
peace.gif
The database server is down.  You need to contact Servage Tech Support and get them to reset/restart the database server...

munky2
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by Nightrider Send private message   AIM Address Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Nightrider can you....
PostPosted: 12/13/2008 9:00 PM Reply with quote
Citation
KeeKee
Citation
Posts 937
Word Cnt. 48,096
BDay Mar 4
Sign Pisces
Sex Sex:Female
Joined: Mar 20, 2006
Local time: 5:27 PM
usaCa.gif
And how would I check this to know if it's my database or the database server?
Go to the database in admin panel on servage?
Back to Top
View user's profile Find all posts by KeeKee Send private message   Visit poster's website Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Nightrider can you....
PostPosted: 12/13/2008 9:18 PM Reply with quote
Site Admin
Nightrider
Site Admin
Posts 30756
Word Cnt. 2,628,677
BDay Jul 28
Sign Leo
Sex Sex:Male
Joined: Sep 25, 2004
Local time: 6:27 PM
Location: St Pete, FL
peace.gif
No, there is nothing for you to check.  Your host is the only one who can fix this problem.  You need to contact them and have them reset/restart your database server...

munky2
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by Nightrider Send private message   AIM Address Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Nightrider can you....
PostPosted: 12/13/2008 10:31 PM Reply with quote
Citation
KeeKee
Citation
Posts 937
Word Cnt. 48,096
BDay Mar 4
Sign Pisces
Sex Sex:Female
Joined: Mar 20, 2006
Local time: 5:27 PM
usaCa.gif
I meant how did you know it was the server and not something with the boards?  I have seen that error before and it was me not their server.
Back to Top
View user's profile Find all posts by KeeKee Send private message   Visit poster's website Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Nightrider can you....
PostPosted: 12/13/2008 10:51 PM Reply with quote
Site Admin
Nightrider
Site Admin
Posts 30756
Word Cnt. 2,628,677
BDay Jul 28
Sign Leo
Sex Sex:Male
Joined: Sep 25, 2004
Local time: 6:27 PM
Location: St Pete, FL
peace.gif
When you see that error, it is almost always a problem with the database server.  If you have modified your config.php file, then it is possible that you made a mistake in the settings.  Since the config.php file only needs to be modified if there is a change in the settings, which is rare, this error is almost always an indication that the database server has locked up and needs to be reset/restarted...

munky2
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by Nightrider Send private message   AIM Address Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Nightrider can you....
PostPosted: 12/13/2008 11:45 PM Reply with quote
Citation
KeeKee
Citation
Posts 937
Word Cnt. 48,096
BDay Mar 4
Sign Pisces
Sex Sex:Female
Joined: Mar 20, 2006
Local time: 5:27 PM
usaCa.gif
ok thanks Smile
Back to Top
View user's profile Find all posts by KeeKee Send private message   Visit poster's website Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Nightrider can you....
PostPosted: 12/14/2008 12:21 AM Reply with quote
Site Admin
Nightrider
Site Admin
Posts 30756
Word Cnt. 2,628,677
BDay Jul 28
Sign Leo
Sex Sex:Male
Joined: Sep 25, 2004
Local time: 6:27 PM
Location: St Pete, FL
peace.gif
If your host moved your database to a new database server, then the config.php file would need to be modified.  Absent that, then the problem is likely to be a frozen database server which needs to be restarted/reset...

munky2
Back to Top
View all pictures posted by this userView user's profile Find all posts by Nightrider Send private message   AIM Address Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
Re: Nightrider can you....
PostPosted: 12/14/2008 3:35 PM Reply with quote
Citation
KeeKee
Citation
Posts 937
Word Cnt. 48,096
BDay Mar 4
Sign Pisces
Sex Sex:Female
Joined: Mar 20, 2006
Local time: 5:27 PM
usaCa.gif
Well so far they said they fixed my database but I still have the same problem.
I then gave them the 2 errors I get one plain cannot connect and the other mysql.
They then told me they could enter phpmyadmin to try that and clear my cache and use different browser.
Told them already did that and even used a different computer and ask if they could click on link to a board I know gives the 2nd error.

I'm betting they will come back with it's a problem in my files.
Back to Top
View user's profile Find all posts by KeeKee Send private message   Visit poster's website Yahoo Messenger Phoogle Map ICQ Number
 Post new topic  Reply to topic
Information
Welcome to RCF - New Forum Index -> Area 51 - phpBB & Easymod Tech Support

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
All times are GMT - 5 Hours
Goto page: 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3


Add To Bookmarks

 
  
  


  Google

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
  ImageShack  
  Putfile  
  TinyURL  
  CommonDreams  
  Log in  

Page generation time: 0.159s (PHP: 62% - SQL: 38%) - SQL queries: 61 - GZIP enabled - Debug on